15 augusti 2014

Hållbarhetssnack på Formex

 

Under Formexmässan som nu pågår här i Älvsjö, Stockholm, har Lotta Ahlvar dagliga inspirationsföreläsningar på temat "Trender och Hållbarhet".  På scenen medverkar också varje dag olika gäster som hon intervjuar och samtalar med om hållbarhet. Hur kan man med design ge till synes värdelöst material ett unikt värde?

Idag gästade vi scenen, tillsammans med Johanna Törnqvist som i sin kollektion Precious Trash har tillverkat kläder och smycken av sopor.

Imorgon kommer vi att ha en egen föreläsning med bilder i galleriet på HV, i utställningen, öppen för alla som vill komma och lyssna. Välkomna dit!
 --------
-----------------------------------------
Vernissagemingel!

En väldigt, väldigt fin början på utställningen  Re Rag Rug - Re PRODUCED på HV Lilla och Stora galleri igår kväll.

Massor av gäster och massor av bubbel. Fantastiskt kul - Tack alla som kom!!
vernissageförberedelser på HV Galleri igår

En fin och ljummen sensommarkväll utan regn. Till ljudet från konserterna och jublet från den pågående Kulturfestivalens stora scen, ackompanjerat av plinget från spårvagnen som stannar och avgår ute på gatan (låter som vi får sms och vi måste kolla mobilerna) och skriken från fritt fall på Gröna Lund bakom hörnet. 
Dags för en sista handpåläggning i förberedelserna inför vernissaget på utställningen Re Rag Rug - Re PRODUCED på HV Lilla och Stora galleri igår kväll. 

Annika Öhrner, styrelseordförande i HV, kommer med en extra kasse t-shirts (tack!)