16 september 2014

På plats i London


 Det är kvällen innan 100%DESIGN- mässan öppnar här i London.

Imorgon smäller det och nu gäller det. Kommer vi att få några beställningar? Det är nu vi får se hur våra produkter står sig - i stentuff konkurrens om uppmärksamheten under hela denna London Design Week.
Eftersom vi var fem som reste hit till London så lyckades vi få med oss tre Kasurimattor, tre Spicemattor (Helt nya!) och en Hold Me Squeeze Me- pläd på planet. Vi kom släpandes med alla våra grejer i resväskor och började fixa lite i montern igår och efter en lång dag idag är vi nu i stort sett redo för fyra intensiva mässdagar. 

Vi hade en skissartad ide att gå efter när det gällde montern och var förberedda på en del improvisation på plats. Vihar besökt kvarterets tryckeri och järnaffären i flera omgångar. Våra presskit byggde vi ihop av vad vi kunde hitta i form av klisterlappar, klämmor och mappar i våra närmaste vykorts/ souvernir /tobaksaffärer. 

På gatan utanför, bland sopsäckar och byggbråte, hittade vi två gamla Myranstolar - en gul och en orange. Lite slitna men ok. Som gjorda för tillfället dessutom - i rätt färg, lätta, stapelbara. Otroligt.

Väl på plats har vi också lyckats hitta tygskynken för att kunna täcka montern med nattetid (något vi blivit rekommenderade här på mässan). Vi har tagit hand om andras gamla papprullar att rulla upp våra mattor på och hittade till slut ett bättre golv än den grå utställningsmattan som först låg i montern; Vi fick köpa en spillbit av en matta som de just lade in i mässans entre, och vände den uppochner.

Efter att ha lagt på några extra spottar och gnuggat Re Rag Rug- loggan på plats så känns våra fyra kvadratmeter hyfsat representativa. Ska bli spännande det här ...